fbpx

Wat zeggen ze over Steun en Toeverlaat ?

Reactie van client;

 

Beste Marie-Jose,

Namens de hele familie wil ik Steun en Toeverlaat in het algemeen en Cora, Petra, Corry, Marion, Anita, Roly, Nel en Yvonne in het bijzonder, heel hartelijk danken voor de goede zorg die jullie allen aan onze moeder hebben gegeven.

Wij hebben in de afgelopen periode ervaren hoe belangrijk goede en regelmatige zorg voor ouderen is. Aandacht, een praatje maken, maaltijden verzorgen, tijdens de maaltijd er gezellig bij blijven, een kleinigheidje oplossen, de achterban informeren over een naderend groter probleem. Wat hebben jullie veel voor ons gedaan.

Het begon allemaal zo simpel. Moeder kon niet zo lang meer in de keuken staan. Gemakshalve werd eten hierdoor wel eens overgeslagen. Gewichtsverlies was het gevolg. Nadat ik het probleem met jou, Marie-Jose, heb besproken, werd er door Cora in korte tijd een planning gemaakt en de benodigde hulp ingeschakeld. Altijd stonden jullie klaar en mijn moeder genoot van de bezoekjes en het eten wat voor haar werd klaargemaakt. Ze kwam weer aan en bloeide op door de toegenomen gezelligheid in haar huis.

Dat niet lang kunnen staan, was natuurlijk een voorbode voor een naderend groter probleem. Ze stootte haar teen met heel pijnlijke gevolgen. Nog wat later was ze ‘s nachts gevallen. Grote zorgen of ze haar heup had gebroken. Terwijl wij haar troosten verzamelde Anita snel alle spullen die nodig waren voor een (langer) verblijf in het ziekenhuis. Gelukkig niets gebroken maar een intensievere verzorging was wel noodzakelijk.

Ook nu weer regelde Cora snel het noodzakelijke opschalen van de verzorging. Wat was het voor ons een opluchting dat we altijd op jullie konden rekenen. Altijd op tijd aanwezig. De glimlach van mijn moeder als jullie binnenkwamen sprak boekdelen. Wie er ook kwam, altijd een luisterend oor naar de ervaringen van de afgelopen dagen. Adviezen aan ons hoe verder te gaan. Even meehelpen als bleek dat de medewerkster van Careyn te zware fysieke hulp moest verlenen.

Zelfs in de tijd waarin onze moeder niet meer zo aanwezig was en in zichzelf was gekeerd, was het goed om jullie telkens weer te zien. Even haar haren kammen, handen verzorgen of om te luisteren naar ons verhaal. Onze moeder wilde thuis sterven. Dankzij jullie hulp hebben wij met elkaar aan die wens kunnen voldoen.

Dank, dank en nogmaals onze hartelijke dank. Het was hartverwarmend jullie te mogen ontmoeten, te ervaren hoe jullie werken en hoe jullie de betrokkene centraal zetten. Het condoleren na de begrafenis was voor ons een mooie afsluiting van de intensieve weken.

Wij wensen jullie het beste, veel geluk en gezondheid!

 

Reactie van client;

Lex, heeft ziekte van Duchenne:

Marie jose en ik hebben hebben veel leuke, gezellige dingen meegemaakt en gedaan. Zo zijn wij een keertje in Amsterdam geweest, waar niet alles rolstoel toegankelijk is, toch zijn binnengekomen in een louge club, waar een lift was. Ik kon daar maar echt tot op de centimeter in met mijn elektrische rolstoel. Ik heb het erg naar mijn zin gehad die nacht!

 

Lex

Reactie van client;

Even een berichtje om te laten weten dat mijn schoonmoeder heel erg tevreden is geweest met de hulp die ze van Corrie Stam heeft gekregen tijdens onze vakantie. Zelf vond ik het leuk dat ik in Zweden een whatsapp kreeg van Corrie met een foto van mijn schoonmoeder om te laten weten dat het allemaal goed ging. Echt super. Hoe het verder afgewikkeld gaat worden horen we wel.
Ik vond het toch wel leuk om het even te laten weten. Nogmaals bedankt, ook namens mijn man.

Reactie van client;

Zo’n fijn team! Had nooit verwacht dat het zo zou zijn M-J. Zo blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen! Plus jullie trekken de “juiste” zorgverleners/zzp-ers aan, met jullie motivatie en visie omtrent dit “werk”.
Zonder jullie zou het ook anders zijn.

Reactie van client;

Een jonge weduwnaar die door zijn drukke baan en zorg voor zijn kinderen nauwelijks aan zijn huishouding toekwam:

Ik denk dat jij voor mij 1 vd grootste cadeautjes van het afgelopen jaar bent geweest.
Jouw hulp heeft me de ruimte gegeven om af en toe adem te kunnen happen en een beetje tot rust te komen.
Dat t nu goed lijkt te gaan is voor een belangrijk deel aan jou te danken!
Als ik nog iets van Sint mag vragen is t dat hij je niet meeneemt en dat je me ook in het nieuwe jaar wilt blijven steunen?!

H.S. uit Mijdrecht

Deel uw ervaring over onze zorg

Waardeer mij

[FBW]

Neem contact op

Steun en Toeverlaat B.V. Dubloen 40, 3641 ND Mijdrecht

06-14060755 - 0614776997

mjvanhussen@steunentoeverlaat.com of ewakker@steunentoeverlaat.com

De Ronde Venen en omstreken o.a.: Mijdrecht, Wilnis, Vinkeveen, Baambrugge, Abcoude, Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn, Nieuwkoop etc.